Nieuws van 4 september 2024

Wat een weekend!

Rockam Esch2024 sfeer2

Wat een fantastisch weekend was het afgelopen vrijdag en zaterdag! De derde editie van Rock am Esch in Tubbergen was een groot succes, en voor het eerst duurde het festival twee dagen. Het zonnige weer en de geweldige sfeer zorgden voor een onvergetelijke ervaring voor iedereen.

De vrijdagmiddagborrel trapte het festival ontspannen af. Met een gezellige sfeer en goede muziek genoten bezoekers volop. Deze laagdrempelige opzet gaf het weekend een perfecte start.

Op zaterdag ging het festival helemaal los met meer dan 3000 bezoekers die samenkwamen om te genieten van een sterke line-up. Bands als The Big Ashtray, Disorder, The Fortunate Sons, Scummy Men, UK Foo Fighters en The Bacon Factory brachten het publiek in beweging. Als afsluiter zorgde Bulls On Parade voor een explosieve impressie van Rage Against The Machine, wat de avond spectaculair afsloot.

We kijken terug op een editie die alle verwachtingen heeft overtroffen. De recordaantallen bezoekers laten zien dat Rock am Esch zich stevig heeft gevestigd als een festival dat blijft groeien. Onze dank gaat uit naar de sponsoren, gemeente, lokale ondernemers en natuurlijk onze fantastische vrijwilligers. Zonder hen zou Rock am Esch niet zijn wat het nu is.

Maar bovenal: we zijn vooral dankbaar voor jullie, de bezoekers. Jullie enthousiasme en positieve energie maakten dit weekend onvergetelijk – bedankt!

Markeer het alvast in je agenda: op vrijdag 29 en zaterdag 30 augustus 2025 zijn we terug voor nog meer rock! Houd onze website en socials in de gaten voor updates.